Начало Други Кратки новини UnReal ще има премиера в Пампорово на 20 юни
UnReal ще има премиера в Пампорово на 20 юни
Написано от Concept Creative    Петък, 13 Март 2015 18:01    Печат

С гордост ви съобщаваме, че по време на Pamporovo Bike Cup 2015, което ще се проведе между 19 и 21 юни, ще се и състои световната премиера на най-очаквания байк филм за годината! #UnReal е съвместна продукция на Teton Gravity Research и Anthill Films.

Velo Park Pamporovo е първата сигурна дестинация на световното турне на продукцията! Датата е 20 юни - ще се радваме да ви видим там :)))

Анонс и повече информация за филма можете да видите тук: http://www.mtb-bg.com/index.php/gallery/video/3238-video-2015-unreal-teaser.

Подготвяме ви още много приятни изненади за уикенда - следете за допълнителна информация ;)))


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 13 Март 2015 18:47 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори