Начало Други Кратки новини Гласувайте за най-добра снимка от изложбата на Concept Creative за сезон 2014
Гласувайте за най-добра снимка от изложбата на Concept Creative за сезон 2014
Написано от Организаторите    Понеделник, 01 Декември 2014 18:06    Печат


В края на месец октомври в София се състоя второто издание на изложбата „Най-добрите кадри от сезона“. В нея се включиха точно 9 родни автора с общо 30 кадъра, успели да уловят интересни моменти от изминаващата година.С началото на месец декември и все по-наближаващия край на годината, решихме да публикуваме кадрите от изложбата онлайн, за да може тя да стигне до повече хора и за да поддържаме настроението и емоциите дори през студените зимни месеци.

За да зарадваме някой от авторите и за да успеем да определим „най-хубавата снимка на годината“, въпреки че това разбира се няма да е съвсем обективна оценка, решихме да подложим снимките на гласуване и да наградим най-харесваната снимка!

За целта ви молим да гласувате безпристрастно и да харесате снимката/те които най-много ви допадат от днес 1-ви декември до неделя 14-ти декември на фейсбук страницата ни. 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.844501398935408.1073741849.346530572065829

Най-харесваната снимка ще бъде обявена в понеделник 15-ти декември, а нейния автор ще бъде награден с един страхотен уикенд за двама в хотел Орловец***** предоставен от нашите приятели от Пампорово АД. Всички останали автори ще получат утешителни награди предоставени от партньорите на изложбата - Олимпус България! :)

Приятно гледане и нека заедно изберем кадъра на 2014-та година!


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 01 Декември 2014 18:15 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори