Начало Други Кратки новини Drag стана официален доставчик за Европейския колоездачен съюз
Drag стана официален доставчик за Европейския колоездачен съюз
Написано от Любомир Ботушаров    Сряда, 07 Май 2014 15:11    Печат

Европейският колоездачен съюз (UEC) избра българската компания DRAG за официален доставчик на велосипеди. Логото на марката вече фигурира в официалната страница на организацията в секцията за официални доставчици. Можете да проверите това на адрес: http://www.uec.ch/

В съобщението се казва също, че много велосипеди вече са дарени от UEC на общо седем колоездачин федерации, включително и българската, по програма за подпомагане на талантливи и перспективни млади състезатели. Общият брой на велосипедите е 400, а държавите, към които са отишли, са Армения, Азербейджан, Беларус, България, Грузия, Литва и Украйна.

В тази връзка прилагаме и тези две информационни изображения:Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 07 Май 2014 16:02 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори