Начало Други Кратки новини Крива спица подготвиха Велопарк Пловдив за новия сезон
Крива спица подготвиха Велопарк Пловдив за новия сезон
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 17 Март 2014 13:38    Печат

Както обикновено, велоклуб "Крива спица" организира пролетно почистване и поправяне на съоръженията в изградения от тях Велопарк Пловдив. Благодарение на меката зима, този път нямаше никакви значителни увреждания по терена и паркът вече е готов за каране, но това не значи, че работата за доброволците, които се включиха в акцията през изминалия уикенд (15-16 март), е била малко. За съжаление значителна част от нея бе свързана с прибирането и изхвърлянето на купища боклуци, които някои "примерни" граждани са изхвърлили най-небрежно при входа на парка откъм паркинга на булеварда.


За по-нататък Крива спица са намислили и някои подобрения по спортната площадка, така че следете дейностите във връзка с нея в сайта на клуба, страницата им във Facebook или в специалната тема във форума на МТБ-БГ.

Повече информация за извършеното в рамките на тазгодишното пролетно почистване можете да прочетете тук: http://kriva.org/bg/Велопарк_Пловдив_-_пролетно_почистване.

Още снимки можете да разгледате тук: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152290502423399.1073741832.303613053398


Add this to your website

Коментари

avatar мapин
0
 
 
Най - задружния и организиран велоклуб !
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 17 Март 2014 15:27 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори