Начало Други Кратки новини Кенгуру свали Сам Хил от байка му по време на тренировка
Кенгуру свали Сам Хил от байка му по време на тренировка
Написано от Любомир Ботушаров    Четвъртък, 13 Февруари 2014 19:29    Печат

Няколко предварителни бележки:
- в Австралия в момента е лято и се кара здраво
- Сам Хил претърпя операция на коляното в края на миналия сезон и сега тренира усилено, за да възвърне силите си
- има едни странни, подскачащи животни, наречени кенгуру.


А сега и историята:
В хубавата неделна утрин на слънчев летен ден в Пърт, Австралия, състезателят на Team CRC/Nukeproof Сам Хил карал своя тренировъчен велосипед Nukeproof Mega TR 27.5, когато се случил странният инцидент. Докато пързалял и мачкал завоите по начина, по който само той може, едно голямо кенгуру изскочило от храстите и ударило странично Сам, запращайки го през глава в храстите отвъд пътеката. С учуден и замъглен от изненадата и падането поглед състезателят успял да зърне нападателя си са де отдалечава с подскоци, придружен от своето малко. За щастие Сам не е пострадал лошо - има само някои леки охлузвания и одрасквания.


И още:
Мениджърът на тима Найджъл Пейдж подходи към инцидента хумористично, намеквайки, че Сам е видял на гърба на кенгуруто нещо като цип. Той добави следната версия: “Както мнозина от вас знаят, Сам тренира усилено за предстоящия сезон от Световната купа и неговата сила вече предизвиква малки земетресения в южното полукълбо, което ще има пагубен ефект върху съперниците му.  Затова въпросът е - било ли това наистина просто щастливо подскачащо семейство кенгурута, или може да е някой от конкурентите на Сам, преоблечен, за да прави мръсни номера? Оставям отговора на вашето въображение, както и въпроса кой би могъл да бъде?". 


Add this to your website

Коментари

avatar outfaced
0
 
 
Стига бе ... Сам кара с малките фрийрайдърки на 5.10 :)
avatar cholla
0
 
 
... и черни чорапки
avatar jayblack
0
 
 
И е сменил ТLD с Royal...
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 13 Февруари 2014 20:51 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори