Начало Други Кратки новини Календар на Cyclepassion за 2014 г.
Календар на Cyclepassion за 2014 г.
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 27 Януари 2014 10:48    Печат

В последните години стана традиция (и не само за нас) да ви представяме календара със заглавие Cyclepassion, който показва професионални колоездачки в едно по-различно от обичайното им амплоа. За автора на този творчески продукт, Даниел Гайгер, може да се каже, че определено има афинитет към кожата, латекса, високите токчета и други подобни материали и аксесоари, което пък съвсем отдалечава моделите от обичайната им среда, но винаги има и нещо, което да напомня за нея - дали ще е велосипедът им, дали нещо друго...


Тази година изглежда, че всички модели за календара се занимават с планинско колоездене - единственото изключение е BMX състезателката Мики Ибата. Останалите състезателки, снимани за изданието през 2014 г., са Надин Рийдер, Хана Барнс, Дана Елена Швейка, Хелен Гроберт и Анджи Хоенвартер.

Макар и в умален размер, можете да видите всички страници на календара тук: http://www.cyclepassion.com/Calendar/Cyclepassion-calendar-2014::59.html?XTCsid=877093149ef1ee478230fff78bbe9006

Ако пък желаете да ги гледате в пълен размер, можете да си го закупите на цена 39 евро от същия адрес.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 27 Януари 2014 12:23 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори