Начало Други Кратки новини Нов дистрибутор на Shimano за България
Нов дистрибутор на Shimano за България
Написано от Eurotrade    Вторник, 24 Декември 2013 17:23    Печат

EUROTRADE ПРОМЕНЯ ДИСТРИБУЦИЯТА НА SHIMANO ЗА БЪЛГАРИЯ

От 1 януари 2014 г. новооснованата компания BG-EUROTRADE Ltd. ще поеме дистрибуцията на колоездачните продукти SHIMANO в България. BG-EUROTRADE Ltd. е най-новият член в семейството на EUROTRADE Ltd. и е базирана в София.

BG-EUROTRADE ще обслужва нуждата на пазара за продукти SHIMANO и ще подпомага всички дилъри на марката в страната от гл.т. наличности, навременни доставки, техническо и гаранционно обслужване. Бизнес целите на компанията са да допринася за постоянен ръст на пазара за велосипеди в полза на всички участници в него - от производителя до крайния клиент. 

Компанията EUROTRADE Ltd., базирана в Гърция, е официален дистрибутор на SHIMANO за югоизточна Европа от 2002 г. насам. EUROTRADE координира продажбите, маркетинга и техническото обслужване в Румъния, Словения, Хърватия, Сърбия, България, Босна, Черна гора, Косово, Бившата югославска република Македония, Молдова и Албания, като има офиси в Патрас, Кърско, Букурещ, а сега и в София. 

EUROTRADE благодари на Веломания ЕООД за сътрудничеството в управлението на дистрибуцията за крайния пазар в България на колоездачни продукти SHIMANO през последните 11 години и пожелава на компанията и персонала ѝ постоянен напредък и успехи през следващите години!  


Add this to your website

Коментари

avatar taurus13
+1
 
 
Честито! Май Веломания си го сложи с кофти отношение към пазара. Да ги видим тези сега.
avatar outfaced
+1
 
 
някаква политика може би ... http://bikedealerblog.wordpress.com/2013/07/16/shimano-drops-distributors-dealers-react/

2004та се случило и малко по на запад
http://www.bike-eu.com/Home/General/2004/10/New-Shimano-Distributor-in-Slovenia-and-Croatia-BIK001301W/
avatar мapин
0
 
 
Като продължение на казаното от taurus13 не знам как е възможно някой въобще да сътрудничи на Веломания ! По дръпнати смотльовци от техните служители не знам .
avatar agnostic
0
 
 
нов бардак със стари курви от ДС, типично българска работа
avatar iron_heart
0
 
 
Да се надяваме че ще има вече богат избор от всички продукти на Шимано.
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 24 Декември 2013 17:52 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори