Начало Други Кратки новини Нов интересен сайт от Shimano: www.weraceshimano.com
Нов интересен сайт от Shimano: www.weraceshimano.com
Написано от Любомир Ботушаров, Shimano    Четвъртък, 21 Март 2013 17:01    Печат

Днес SHIMANO пусна нов уебсайт, който е за всички, които обичат професионалното колоездене и състезанията: www.weraceshimano.com. В тази страница всички спонсорирани от Shimano професионални отбори за шосейно и планинско колоездене ще представят себе си. Освен тази базова информация, сайтът ще осигурява за читателите си също и състезателни новини, съдържание от японския производител, състезателен календар, блог и връзки към социалните канали на марката, какъвто е например Shimano Race TV в YouTube.

С новия уебсайт Shimano споделя с читателите цялата информация, която събира за професионалното колоездене. И тъй като компанията спонсорира 7 WorldTour отбора (шосе), 6 UCI ХС отбора и 4 UCI отбора по спускане, тя е в състояние да достави доста "вътрешна" информация и да направи достъпен светът на професионалното състезателно каране.

Ричард Кеескамп, старши маркетинг директор в Shimano Europe, каза по този повод: ”Нашият спортен маркетингов отдел работи 24 часа и 7 дни в седмицата с професионалните отбори по планинско и шосейно колоездене и присъства на всички състезания, в които те участват. С този сайт ние ще дадем изключителен поглед зад завесите на професионалното колоездене. Новините ще бъдат обновявани всекидневно, а наред с това ще споделяме гледната си точка и чрез блоговете и социалните канали. Цялата информация за нашите спонсорирани състезатели и отбори ще бъде достъпна, а в близко бъдеще ще разширим сайта още повече."


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 21 Март 2013 17:43 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори