Начало Други Кратки новини Започна конкурса на Pinkbike за Снимка на годината 2012
Започна конкурса на Pinkbike за Снимка на годината 2012
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 20 Ноември 2012 09:17    Печат

Най-големият сайт за планинско колоездене за втори път организира съревнование между фотографи от цял свят, които ще се борят както за слава, така и за доста приятен награден фонд - победителят ще получи 7500 $ в брой и велосипед Rocky Mountain Altitude 790 MSL с движение SRAM XX1.

Пълното име на конкурса (за да уважим и спонсорите му) е Rocky Mountain Photo of the Year Contest Powered by SRAM. Той започна на 12 ноември, когато бяха обявени 32 снимки, номинирани за участие сред хилядите фотографии, публикувани в Pinkbike през изминалата година. Тези 32-ма финалисти бяха избрани от авторитетно жури, включващо няколко от най-известните имена в МТБ фотографията, които са и фоторедактори в сайта: Ян Хайлендс, Стърлинг Лорънс, Дан барам, Harookz и Маргус Рига.

На 17 ноември бяха проведени и първите директни елиминации, след които останаха осминафиналистите - 16 фотографии. На 22 ноември ще останат осем, после 4 и така до финала. Изборът между всеки две снимки се прави от читателите на Pinkbike, а страницата, на която можете да видите всички творби и да подкрепите своите фаворити, е на адрес: http://www.pinkbike.com/contest/bracket/poy2012/ . (Разглеждането на снимките и гласуването за тях изискват регистрация, но естетическата наслада вероятно би оправдала подобна "жертва").


Add this to your website

Коментари

avatar hepbeh_xamctep
0
 
 
То не само започна :) Вече е 2-ра седмица!
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 20 Ноември 2012 10:33 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори