Начало Други Други статии Два нови български сайта, които може да са ви интересни
Два нови български сайта, които може да са ви интересни
Написано от Любомир Ботушаров    Четвъртък, 07 Януари 2010 09:39    Печат

Клуб "Свободно измерение"

Едва ли сте забравили, че над Златица усилено се изгражда трасе за спускане, по което през юни ще се проведе състезание. Зад всичко това стои новоучреденият клуб за екстремни спортове "Свободно измерение", който обединява хора от района на Средногорието, занимаващи се с планинско колоездене, ендуро мотоциклетизъм, алпинизъм и парапланеризъм. Този клуб вече си има и действащ сайт.


http://www.mtb-zlatica.com/

А основният акцент в този сайт е планинското колоездене, което си личи дори от URL адреса му. Тепърва ще бъде добавяна информация, включително и за трасетата и предстоящото състезание, така че поглеждайте го от време на време. Освен всичко друго, Златица не е твърде далеч от София и Пловдив, а условията за каране там стават все по-добри, благодарение на труда, положен от членовете на клуба. 

Roll on concrete


http://rollonconcrete.wordpress.com/

Това пък е  друго интересно място, посветено на специални видове каране като street и dirt jump. Появата му със сигурност може да е полезна на много хора, тъй като материята е специфична и за нея трудно се намира читава информация на български, а на пръв поглед (и прочит) страницата изглежда доста добре.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 07 Януари 2010 10:14 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори