Начало Други Други статии Покана за Общо събрание на Българската колоездачна лига през месец юни
Покана за Общо събрание на Българската колоездачна лига през месец юни
Написано от Любомир Ботушаров    Сряда, 16 Май 2018 23:35    Печат


Може би си спомняте, че през пролетта Българската колоездачна лига (организацията, която стои зад Българските колоездачни серии) покани в редиците си всички клубове и по-активни колоездачи, за да може да добие по-голяма представителност и да започне още по-активно да работи за развитието на колоезденето (и не само планинското!) в страната ни.

На това редовно отчетно-изборно събрание бяха приети доста нови членове, бе избран нов състав на Управителния съвет, а за негов председател бе преизбран Антон Настев. Наред с това обаче имаше и клубове/хора, които все още не бяха запознати достатъчно с дейността на сдружението или не бяха сигурни, че искат да поемат ангажимент, включвайки се като негови членове. Оказа се също, че в Устава има неща, които могат и е добре да бъдат променени, особено с оглед евентуалното разрастване на лигата - и като състав, и като мащаб на дейността, която извършва.

Затова сега Управителният съвет е решил да свика извънредно Общо събрание на 6 юни 2018 г., чиито две основни цели са приемането на нови членове и обсъждането и гласуването на евентуални промени в Устава.

За повече подробности изтеглете приложените документи:

Покана за Общо събрание на Българската колоездачна лига на 06.06.2018 г.

Молба-декларация за членство

Устав на Българската колоездачна лига

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 17 Май 2018 08:08 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори