Начало Други Други статии Над 5000 души се качиха в планината със „Зелена линия Витоша“ на Лидл България
Над 5000 души се качиха в планината със „Зелена линия Витоша“ на Лидл България
Написано от Лидл България    Четвъртък, 05 Октомври 2017 09:36    Печат


47 000 пътници са превозени до планината за 7 години

Над 5000 души прекараха свободното си време през летните уикенди в планината благодарение на проекта Зелена линия Витоша”, който тази година се проведе с подкрепата на Столична Община и Столичен aвтотранспорт. От началото на юли до 24 септември, всеки уикенд и през официалните празници инициативата на Лидл България осигуряваше безплатен транспорт до планината. 4 автобуса по 3 линии бяха на разположение на пешеходци и велосипедисти.

Автобусните линии достигаха до Златни мостове”, Алеко” и селата Бистрица и Железница. За първи път тази година една от линиите за велосипедисти стартира от спирка в близост до метрото, за да предложи максимално удобство на колоездачите.


„Зелена линия Витоша“ се реализира за 7 поредна година и общият брой превозени пътници надхвърля 47 000 души. Тази кампания отразява ангажимента на Лидл България към грижата за природата. Нейната цел е да намали вредните емисии от ползване на лични автомобили, и да улесни и насърчи гражданите да прекарват повече време в планината. Така наред с всички свои екосъобразни и устойчиви мерки, които прилага в своите бизнес процеси, с инициативи като „Зелена линия Витоша“ Лидл България още веднъж засвидетелства своята социална отговорност и грижа за околната среда. Инициативата се извършва с подкрепата на Столична Община и Столичен автотранспорт.

Повече информация за „Зелена линия Витоша“ може да намерите на www.lidl.bg/greenline

Реклама
За Лидл България

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа. Част e от немската Schwarz-Gruppe и присъства в над 25 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 85 магазина в 45 града и над 2 200 служители. С инициативите, които подкрепя и организира, Лидл България не спира да заявява своята социална отговорност към обществото, околната среда, продуктите, служителите си и своите бизнес партньори.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 05 Октомври 2017 09:47 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори