Начало Други Други статии Илко Илиев отново подобри рекорда по Ком-Емине!
Илко Илиев отново подобри рекорда по Ком-Емине!
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 22 Август 2017 13:53    Печат

Може би ви звучи като дежа вю или като грешка, но не, истина е! Рекордът за преминаване на Ком-Емине с велосипед падна за трети път тази година и новото постижение отново е на Илко Илиев. 75 часа и 35 минути (3 дни 3 часа и 35 минути).


След като го подобри за първи път през месец юли, в един разговор Илко ми спомена, че имало мегдан за още по-добро време, тъй като той и екипът му са били забавени от непредвидени ситуации по маршрута. Дори не знаех за какви пречки става дума, но Илко е човек, който добре си знае възможностите, така че не се усъмних в думите му.

Няколко дни по-късно Борислав Йорданов завърши своя Велоносен поход, поставяйки нов рекорд. Но дори и тогава беше ясно, че времето може да се свали още, защото Боби кара през голяма част от маршрута с контузия.

Изненадата за мен дойде от това, че Илко яхна своя велосипед за втори опит още през тази година. Неговото предизвикателство се нарича Balkan Trek, но и двата пъти не бе обявено много шумно или може би аз не съм успял да следя внимателно нещата. Така или иначе, днес новината вече е факт - Илко завърши успешно прехода за 3 дни 3 часа и 35 минути! Браво!

Повече подробности за всичко това можете да видите във Facebook страницата на предизвикателството Balkan Trek: https://www.facebook.com/Balkan-Trek-1919153691688840/.

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 22 Август 2017 14:16 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори