Начало Други Други статии Велоносният поход завърши с нов рекорд по Ком-Емине
Велоносният поход завърши с нов рекорд по Ком-Емине
Написано от Любомир Ботушаров    Петък, 04 Август 2017 20:51    Печат

Борислав Йорданов успя да подобри рекорда с велосипед по Ком-Емине, поставен само няколко дни по-рано от Илко Илиев. Новото постижение е 3 дни, 9 часа и 1 минута.


Фотограф: VNickolov mountain photography

Боби тръгна от връх Ком точно в 9.00 на 1 август. Пристигна на нос Емине в 18:01 на 4 август. Въпреки проблемите (при слизането от Купена или някъде по тези чукари той контузи глезена си и до края караше с оток и болки) и благодарение на всеотдайния екип, Боби успя да изпълни една от целите на похода, а тя не беше никак лека, защото постижението на Илко също бе внушително.

Другата цел (популяризиране и маркиране на маршрута и като колоездачен) вероятно ще е по-трудна и ще отнеме повече време. Първата част от нея обаче е изпълнена - Велоносният поход достигна до хиляди хора в социалните мрежи и дори електронните медии се заинтересуваха от него. Това е добро начало на каузата, дано и по-нататък следват успехи!

Повече информация търсете във Facebook страницата: https://www.facebook.com/velonosenpohod/.

Реклама


Add this to your website

Коментари

avatar marsa
0
 
 
Браво, момче!
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 04 Август 2017 21:19 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори