Начало Други Други статии Да помогнем на Митко от Обзор!
Да помогнем на Митко от Обзор!
Написано от Макском    Сряда, 05 Юли 2017 10:23    Печат

Митко Тодоров е на 16 г., един от талантливите колоездачи на България. Диагностициран е с рак /сарком на меките тъкани/. В момента е на лечение в Турция, но се нуждае от още много процедури. Много семейства са се е сблъсквали с коварната болест - нека я преборим заедно! Купи тениска, подай ръка на Митко! Средствата от всички продадени тениски "Аз карам велосипед, последвай ме!" ще бъдат дарени за лечението на Митко.Купи тениска "Аз карам велосипед, последвай ме!" на цена от 9,99 лв. оналйн на: http://bit.ly/2sqr0uC

или блуза тип "La Costa" на цена от 14,99 лв. онлайн на: http://bit.ly/2tgb3M0

Тениските могат да бъдат закупени и на място в:

Mагазин Maxbike – София, бул."Тодор Каблешков" № 53

Магазин Maxbike - Пловдив, ул."Голямоконарско шосе" №1

Повече продадени тениски, по-голям шанс за Митко!

Можете да дарите средства директно за здравето на Митко Тодоров на:

Банкова сметка: IBAN BG65STSA93000023886722

Донка Недева Югова, Банка ДСК клон Обзор*

*Сметката е на името на баба му, тъй като Митко е непълнолетен.

Благодарим Ви от сърце!


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 05 Юли 2017 10:36 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори