Начало Други Други статии За седма година „Зелена линия“ от LIDL
За седма година „Зелена линия“ от LIDL
Написано от Любомир Ботушаров    Петък, 30 Юни 2017 11:30    Печат


От 1 юли жителите на София отново ще могат през уикендите да ползват безплатните автобусни линии на LIDL за достигане до Витоша за пешеходен туризъм или каране на велосипед. Кампанията „Зелена линия”, осъществявана със съдействието на Столична община, се радва на голям интерес още от старта си преди седем години и отразява социалната ангажираност на търговската верига към насърчаване заниманията на открито и опазването на природата.

В практически аспект, и още по-специално - в колоездачен, от 1 юли до 24 септември 2017 г. ще оперират две автобусни линии за извозване на колоездачи от София до Алеко и Железница. Третата линия е за пешеходци и е до Златните мостове и обратно. Всеки от колоездачните автобуси може да качи до 26 човека с байковете им. Линиите ще работят само в почивните и празнични дни.

Реклама

Колоездачните автобуси ще тръгват както следва:
1. От спирка "Зоопарк" през Бай Кръстьо до Алеко от 8:20 и 10:30 ч.
2. От НСБАЛ (спирката на бул. "Г.М.Димитров" над метростанцията в посока Зоопарка) през с. Бистрица до с. Железница от 8:20 и 10:30 часа. Така велосипедистите ще могат да използват и метрото, тъй като през почивните дни в него е разрешено качването на байкове.

Автобусът за пешеходци ще тръгва от стадион "Васил Левски" към Златните мостове в 8:00 и 9:00 ч, а наобратно в 17:00 и 18:00 ч.

Информацията бе споделена на кратък брифинг днес (30 юни) на спирката пред Националния стадион. Повече подробности за "Зелена линия Витоша" можете да намерите на адрес www.lidl.bg/greenline.Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 30 Юни 2017 19:09 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори