Начало Други Други статии Записки от трасетата: Нови виражи в Гоце Делчев
Записки от трасетата: Нови виражи в Гоце Делчев
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 19 Март 2017 17:06    Печат

Новините около клуба в Гоце Делчев не спират нито за миг, независимо от сезона. Човек би казал, че на момчетата там им върви, но истината е, че зад това се крият много труд и упоритост, а не късмет.

Миналата седмица Стефан Попов ни съобщи, че клубът е бил одобрен за финансиране от община Гоце Делчев (браво на такива общини!) и с предоставените средства са закупили някои полезни допълнителни инструменти за работа по пътеките.

Изглежда, че са нямали търпение да ги изпробват, защото получихме снимки от току що изминалия уикенд (18-19 март), на които се вижда как сговорната дружина оформя нови, по-големи виражи и разширява/дооформя някои секции от трасето.


Добрите новини са, че плановете на клуба включват и други интересни неща, както и много работа. Предстои сдружението да поиска разрешение от местната горска администрация за изграждане на допълнителна, втора линия в долната част на трасето, която ще добави нови елементи и възможности за каране.

Реклама

Ако все още не сте пробвали трасето над града, пролетта е един от двата най-добри сезона да го направите! Не пропускайте и многото маршрути, които сме публикували в MTB-BG.com от района на Гоце Делчев, Огняново и Ковачевица. Най-лесно ще ги откриете чрез Индекса на маршрутите, както и в рубриките "Маршрути" и "GPS следи".


Add this to your website

Коментари

avatar outfaced
+1
 
 
евала !
avatar bobino
0
 
 
е такива новини да се чуват а не кой какво разрушил!
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 19 Март 2017 18:23 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори