Начало Други Други статии Без спирачки - конкурс за лого | Етап 2
Без спирачки - конкурс за лого | Етап 2
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 13 Март 2017 16:34    Печат

След като обявихме конкурса за лого на придаването "Без спирачки", през изминалата седмица получихме няколко предложения, за които благодарим на авторите им! Сега преминаваме към етап две, т.е. представянето им пред публиката и очакваме нейната оценка за проектите. Това ще се случи на страницата на Pupinator Productions във Facebook от днес до 19 март.


Трябва да направим уточнението, че някои от проектите не отговарят напълно на заданието като технически изисквания (формат на изображението например), но засега допускаме всички до втори етап, с уговорката, че по някои от файловете ще трябва допълнителна работа, ако се окажат победители.

Разчитаме на сериозно отношение от всички зрители и почитатели на предаването, за да може до финалния трети етап да стигнат трите проекта, които са наистина най-добри/най-харесвани, а не просто с най-много харесвания на приятелски принцип. За нас е важно, а и за вас, логото, с което ще започват предаванията в бъдеще, да е възможно най-доброто, затова бъдете критични, бъдете искрени и натиснете бутона Харесвам/Like само за тези предложения, които ви допадат най-много.

В третия етап на конкурса, на 20 март, ще изберем окончателно логото между трите най-харесвани проекта.

Успех на всички участници!

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 13 Март 2017 19:09 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори