Начало Други Други статии Предаването БЕЗ СПИРАЧКИ си търси лого
Предаването БЕЗ СПИРАЧКИ си търси лого
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 27 Февруари 2017 16:16    Печат

Съвместното предаване на МТБ-БГ и Pupinator Productions БЕЗ СПИРАЧКИ се нуждае от лого. Ако смятате, че можете да измислите подходящо изображение, включете се в конкурса ни и може да спечелите раница Amplifi от магазин Джестър, която е подходяща за колоездене, зимни спортове, бягане и други спортни активности.

Как ще протече конкурсът?

I. Всеки участник може да участва с едно или повече изображения тип лого, което трябва да отговаря на следните изисквания:
1. Да отразява името на предаването - БЕЗ СПИРАЧКИ.
2. Да отразява по възможност същността на предаването - коментарно студио за планинско колоездене, в което каним подходящи събеседници и разговаряме по актуални теми. Това изискване не е абсолютно, т.е. знаем, че би било трудно да се вмъкне подобна информация в логото, но ако имате идея как да стане това, ще е супер.
3. Да е статично изображение във векторен формат (+ растерен вариант). Няма да откажем и видеоизображение (анимация), стига на негова база да има разработено и статично изображение.

II. Можете да изпращате проектите си за лого на адрес Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. до 12 март 2017 г..
Ако файловете са твърде големи и не могат да бъдат изпратени по e-mail, можете да ги качвате и в нашето PCloud облачно пространство тук: https://my.pcloud.com/#page=puplink&code=qWBZBcpxMGnIviFTCcGVefJkL4fspMJk.
Можете също така да ги качите във ваша директория онлайн и да ни изпратите линк за изтеглянето им на посочения мейл.

III. На 13 март ще публикуваме всички проекти на Facebook страницата на Pupinator Productions. В рамките на една седмица, до 19 март, всеки ще може да хареса предложенията, които намира за най-удачни.

IV. Трите проекта, които съберат най-много харесвания, отиват на финала. Измежду тях на 20 март 2017 г. нашият екип ще избере окончателния вариант за лого на предаването, а авторът му ще получи наградата в конкурса - раница Amplifi.

Очакваме предложенията ви!

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 27 Февруари 2017 19:04 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори