Начало Други Други статии Работата по трасето над Гоце Делчев напредва!
Работата по трасето над Гоце Делчев напредва!
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 17 Октомври 2016 19:16    Печат

Може би си спомняте, че напролет ви разказахме накратко за едно хубаво начинание на група запалени колоездачи от Гоце Делчев, а именно: изграждане на DH/ендуро трасе над града. Все още не сме го пробвали, но след втората порция снимки, която ни изпратиха момчетата, все повече ни сърбят ръцете да се търкулнем по тази пътека, която изглежда ще включва най-различни елементи. Убедете се сами от следващите снимки и очаквайте допълнителна информация; надяваме се тя да е от мястото на събитието!

На първо място, няма как да не отбележим, че по трасето се работи много - кога на групи, кога поединично...

И резултатите не закъсняват:

Красиво оформени виражи...

...апетитно изглеждащи каменни секции...

...и дори дървен вираж (wallride)

А след копането, не бива да се пропуска и карането - особено когато си си направил пътеките!Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 17 Октомври 2016 20:38 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори