Начало Други Други статии Какво има в моята чанта? Бусът на Сам Пилгрим.
Какво има в моята чанта? Бусът на Сам Пилгрим.
Написано от Monster Energy    Вторник, 18 Октомври 2016 06:54    Печат

Сам Пилгрим пристигна на Suzuki Nine Knights с матовочерния си бус Mercedes Sprinter и след като чухме, че заедно с баща му сами са го трансформирали от обикновен товарен автомобил в жестока къща на колела, искахме да разберем още…

"ГАРАЖЪТ СЪБИРА ТОЧНО ДВА КРОСОВИ МОТОРА И ЗА ТОВА Е ТОЛКОВА ВИСОК. ИМА И СТОЙКА ЗА КОЛЕЛА, ЗА ДА ИЗГЛЕЖДА, ЧЕ ЗНАМ С КАКВО СЕ ЗАНИМАВАМ."


Ще ни разкажеш ли какво има в гаражната секция?


За това събитие докарах всички колела, които имам. Махнах един куп части от байка за скачане, за да стане за слоупстайл. Има карбоново ендуро, което мислех да използвам, но счупих дерайльора на колелото за спускане и трябваше да взема този от карбоновото. Общо взето има много скъпи счупени части в буса.


Виждам, че има и столове?


Да! Те са когато лагерувам до някое езеро. Има и чешма за миене, на която водата се нагрява. Имам и препарати за почистване. Никога не съм ги ползвал, както личи по вида на байка.

Какво има в отделението за почивка?


Има двойно легло над гаража. Отрязахме прозорец, за да не умра от жега и да излизат неприятните миризми! Сложихме и тоалетна, ако се наложи да се ходи по нужда, докато се движим. Има няколко акумулатора, малка печка за готвене и допълнителна седалка.Какво е най-вкусното ястие, което е готвено в него?


Любимото ми ядене е сандвич с кашкавал, шунка и яйце. Яйцата стават най-бързо и това е най-често готвеното ястие.


Каква музика най-често слушаш тук?


Нонстоп техно! Има яки колони във вратите и се чува супер!

Материалът е предоставен от https://www.monsterenergy.com/.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 18 Октомври 2016 09:30 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори