Начало Други Други статии Стартира сайтът Rudopia.org
Стартира сайтът Rudopia.org
Написано от Любомир Ботушаров    Четвъртък, 09 Юли 2009 08:21    Печат

"Страницата "Рудопия" представлява отворена платформа за представяне на възможностите на приключенски туризъм в Родопите. Основният акцент е поставен върху възможностите за планинско колоездене в планината като подробно са описани 25 маршрута с обща дължина повече от 1200 км. Целта ни е тази част от сайта "Рудопия" да се обогатява постоянно."

Това е част от текста, с който създателите на това интересно място в интернет го представят пред читателите си. Зад проекта стои Сдружение "Байкария", което през изминалите няколко години организира 4 карания през Родопите по маршрута "Рудопия", маркиран от тях и предоставящ възможности за многодневни карания в тази българска планина. Сайтът, който ви представяме, също е част от този проект, но и доразвитие на концепцията. 

Освен общо и детайлно описание на маршрута "Рудопия", който се явява обединяващ елемент за всички страници, сайтът съдържа информация и за няколко центъра, разположени по този маршрут - Велинград, Беглика, Триград, Смолян, Кърджали, Маджарово и Ивайловград. За всяко от тези населени места е предоставена информация за маршрути, настаняване, забележителности и т.н. Точно тези секции тепърва ще бъдат разширявани, добавяни нови места и маршрути, за да може Rudopia.org да се превърне в "навигатор" за планинското колоездене в Родопите. Вие също можете да помогнете! 

http://rudopia.org/


Add this to your website

Коментари

avatar doodko
0
 
 
Браво, много хубави новини и поздравления за сайта!
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 09 Юли 2009 09:28 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори