Начало Други Други статии Подкрепете петицията за изграждане на трасе за олимпийски ВМХ
Подкрепете петицията за изграждане на трасе за олимпийски ВМХ
Написано от Любомир Ботушаров    Петък, 29 Юли 2016 22:29    Печат


Една от най-новите инициативи на Българския колоездачен съюз е петиция до Столична община за отпускането на терен за изграждане на трасе за дисциплината Олимпийски ВМХ в София. Няма да ви преразказваме мотивите и аргументацията за подобно нещо, тъй като можете да ги прочетете като част от самата петиция и се надяваме да я подкрепите, защото всеки глас за подобни каузи е важен.

За да научите всичко за подписката (за момента е налична само онлайн, но вероятно ще бъдат събирани подписи и на хартиен носител чрез някои от веломагазините), натиснете следния линк:

Петиция за изграждането на трасе за Олимпийски ВМХ

И последно... в МТБ-БГ винаги сме се пазели от прекален оптимизъм по отношение на БКС, както и от безпричинен негативизъм, разбира се. В последните месеци обаче, откакто застъпи новото ръководство, се случиха няколко доста важни неща: попълнен бе националният календар; насрочен и проведен беше Държавният личен и отборен шампионат; български национален отбор в дисциплината ХСО бе изпратен на Балканското първенство в Черна гора; очаква се такъв да бъде сформиран и в дисциплината спускане, за да участва в Световното първенство във Вал ди Соле; а сега и тази петиция. Изводите оставяме на вас, но ние определено сме оптимисти!


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 30 Юли 2016 04:59 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори