Начало Други За MTB-BG.com „Снимка на седмицата“ става „Снимка на деня“
„Снимка на седмицата“ става „Снимка на деня“
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 09 Юли 2018 01:31    Печат


Изненадах ли ви? Надявам се да е така! :)

Някой може би ще си помисли, че потокът от снимки към МТБ-БГ се е увеличил толкова, че се чудя какво да ги правя... Кой знае, може и да стане някой ден, но сега историята е съвсем друга. Причината за тази промяна е, че искам в някаква степен да променя фокуса и предназначението на тази рубрика.

Досега нейната единствена функция бе да представя хубави снимки, приоритетно от България (с много редки изключения) и понякога обвързани с конкретно събитие или с друга статия, публикувана в сайта.

Част от тези неща ще се запазят и при новото превъплъщение на рубриката, но в нея вече ще публикувам повече снимки от чужбина (когато имам достъп до такива с авторски права) и много по-често Снимката на деня ще е свързана с някой друг материал в МТБ-БГ - репортаж, маршрут, галерия, нов продукт. Понякога дори ще поглеждаме назад към архивите, за да си припомним нещо значимо от тях.

Надявам се също така в бъдеще рубриката да започне да играе ролята на място, в което външни автори, предоставяйки своя снимка за нея, да насочват вниманието към свои албуми от състезания или други събития. Рубриката ще е отворена и за търговци/спонсори, които да популяризират чрез хубави снимки, върху които имат авторски права, един или друг аспект от дейността си. С други думи, ще се стремя да я развивам не само с мои снимки, но и с други качествени фотографии на принципа на взаимната изгода (съдържание срещу популяризиране).

Излишно е да казвам, че и всеки читател на МТБ-БГ е добре дошъл да споделя хубави снимки, направени от него, в тази рубрика. Ако желаете да изпратите ваши снимки за публикуване в MTB-BG.com, свържете се с нас на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или използвайте някой от начините, описани в тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/mtb-bg/4647-mtb-bg-contributors.

Както и досега, ще намирате Снимката на деня на началната страница, в дясната колона под големия банер и над Търговските съобщения. Снимките в хронологичен ред ще са достъпни и от главното меню -> раздел Галерия -> Снимка на деня.

Започваме от днес, пък да видим как ще потръгне...

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 09 Юли 2018 03:28 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори