Начало Други За MTB-BG.com Най-новото от Bike4Sell следете и в MTB-BG.com
Най-новото от Bike4Sell следете и в MTB-BG.com
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 11 Април 2017 21:25    Печат

С приятелите ни от Champions Factory, които стартираха и развиват платформата за велообяви Bike4Sell, поставяме началото на едно сътрудничество, при което читателите на MTB-BG.com ще могат да проверяват какво ново е публикувано в Bike4Sell  чрез удобен панел на началната страница, долу вдясно:


Знаем, че някои веднага ще си кажат "Вие сте луди, та нали тази платформа ще конкурира пазара във форума!". И да, и не. В никакъв случай не ви призоваваме да пропускате ФОРУМА - там участват много хора, които са сред най-запалените планински колоездачи, така че когато те знаят какво търсят, а вие го предлагате изгодно, лесно ще намерите правилния купувач там.

Мислим, че същото може да се каже и за Bike4Sell. За разлика от избуялите отвсякъде Facebook групи за продаване на какво ли не, платформата Bile4Sell е много по-добре структурирана, с търсачка, филтри и тепърва задаващи се функционалности, а за разлика от общите "продавалници", този сайт е много по-тясно специализиран, което предполага и по-сериозно отношение от страна на продавачи и купувачи. Затова ние я смятаме за едно добро място за обяви, каквото е и форума, така че даваме възможност на читателите си за лесен достъп и до нея.

Който желае, да се възползва. Добре дошли сте и на двете места!

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 12 Април 2017 07:13 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори