Начало Други За MTB-BG.com Календарът със събития за 2016 г. в МТБ-БГ започна да се пълни
Календарът със събития за 2016 г. в МТБ-БГ започна да се пълни
Написано от Любомир Ботушаров    Петък, 15 Януари 2016 10:32    Печат

Пиша тази кратка бележка, защото след като в края на 2015 г. и началото на 2016 г. публикувахме няколко спортни календара (на Световните ендуро серии, на UCI, на Българските колоездачни серии, на Словенските ендуро серии и др.), сега всички тези събития са въведени в Календара на МТБ-БГ и можете с един поглед и няколко кликвания да обхванете всички събития, които са ни известни към момента с фиксирана дата за провеждане. Припомням, че в календара можете да избирате между дневен, седмичен, месечен и дори годишен преглед, т.е. можете да прегледате всички мероприятия за 2016 г., въведени до момента.


Тези, които разгледат календара, ще видят, че в него има и дати на събития като Rocks N'Roll в Белоградчик (16-17 април) и Байк за Чепън в Драгоман (23 април). Това ще са едни от първите състезания за сезон 2016, но ги споменавам, за да напомня на организаторите, че макар календарът на МТБ-БГ да не е официален спортен календар за страната, много хора (и състезатели, и други организатори) си "сверяват часовника" по него, т.е. проверяват тук за предстоящи събития, така че колкото по-рано изберете и оповестите дата за бъдещо мероприятие, толкова по-лесно ще бъде за участниците в него да планират включването си, а за останалите организатори да избегнат съвпадение в датите на състезания в една и съща дисциплина. 

Обявени са и датите за юбилейната Перпендикулярна вселена, която за мнозина отново ще бъде събитието с най-висок приоритет за 2016 г. ;)


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 15 Януари 2016 11:04 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори