Начало Други За MTB-BG.com MTB-BG в петдневна ваканция!
MTB-BG в петдневна ваканция!
Написано от Любомир Ботушаров    Петък, 26 Юни 2015 21:04    Печат


Причината е повече от ясна и повече от добра - Перпендикулярна вселена. От 27 юни до 1 юли с най-голямо удоволствие ще се затрия с колелото и с много приятели за пет дни в Родопите, без постоянна връзка на телефон, интернет, без хотели, хижи и т.н. По-добре от това здраве му кажи!

Това не значи, че в сайта няма да се появяват интересни материали. Напротив, подготвил съм няколко такива, сред които ревюта на продукти и нови маршрути, но кога точно ще успея да ги активирам, зависи от това къде ще намеря читав мобилен интернет, както и от други фактори. Във всички случаи, не спирайте да следите началната страница - ще има нови неща!

По отношение на някои услуги обаче ваканцията ще важи с пълна сила, т.е. ще засегне:

- обновяване на снимка на седмицата - ще погледате сегашната малко повече, макар че и следващата вече е ясна;

- активирането на нови потребители във форума;

- приемането на заявки по партньорската програма с Гармин;

- приемането и изпълнението на заявки за фотоабонамент;

- отразяването на събития, видеоклипове и др. подобни материали - ще мога да публикувам само предварително подготвените, без да обработвам текуща информация;

- отговарянето на мейл, скайп и други комуникационни канали.

Извинявам се на всички, които по един или друг начин ще бъдат засегнати от това отсъствие, но доброто каране е по-важно от всичко, така че мисля да му се отдам с пълна сила!

За целта ще разполагам и с подходящите средства, а именно - два чудесни велосипеда, които ще тествам (с помощта и на други тест-карачи) по време на петте дни и за които скоро след това ще можете да прочетете първи впечатления и отзиви:


Ram Trail.1


Oryx Е-160

Нямам търпение! Започваме от утре! :)


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 27 Юни 2015 04:50 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори