Начало Други За MTB-BG.com Garmin.bg стана партньор на МТБ-БГ за GPS техника
Garmin.bg стана партньор на МТБ-БГ за GPS техника
Написано от Любомир Ботушаров    Събота, 04 Април 2015 19:01    Печат

С огромно удоволствие искам да съобщя, че в лицето на Геотрейд-Иванов ООД, официален вносител на Garmin за България, MTB-BG.com намери дългосрочен партньор за GPS техника, която е изключително важна за дейността на сайта. Вероятно почти всеки читател е ползвал един или друг маршрут или е чел някой от пътеписите - създаването на тези статии и приключения в този им вид би било невъзможно без хубав, надежден GPS уред и занапред ще разчитам за това на ето този безкомпромисен продукт, предназначен за най-върли изследователи на дивото:


Използвам повода да благодаря и на хората, мои приятели, които до момента подпомагаха МТБ-БГ с техни лични уреди от висок клас, благодарение на което и досега маршрутите включваха прецизни GPS следи. За МТБ-БГ обаче настъпи моментът да направи следващата стъпка и съм радостен, че Garmin.bg откликнаха с готовност на предложението ми за партньорство, още повече, че то не се изчерпва само с предоставянето на този отличен приемник + подходящи за колоездачи аксесоари и офроуд карта на България с доживотно обновяване, които виждате на снимките.

Освен този ценен помощник в моите пътешествия из планините на България, в рамките на 2015 г. Garmin.bg ще ми предоставят и продукти за тестване, така че очаквайте в следващите месеци подробни ревюта за някои популярни и подходящи за планинско колоездене уреди на марката, начело със специализираната серия за колоездене Edge, която включва висококачествени приемници както със спортна, така и с навигационна насоченост.


Но дори това не е всичко! Може би най-добрата новина за читателите на МТБ-БГ и членовете на форума е това, че при покупка на продукти за колоездене и туризъм от Garmin.bg, те ще могат да ползват 10% отстъпка, ако подадат заявка чрез MTB-BG.com. С това се надяваме ползата от сътрудничеството ни да се разпростре пряко към повече хора, а не само косвено чрез маршрутите, които публикуваме.

Как можете да се възползвате от отстъпката?
Съвсем просто е. Първо, трябва да сте регистрирани във форума/сайта. След това е достатъчно да попълните формуляра долу, чрез който заявката Ви ще стигне до МТБ-БГ, а ние ще я препратим към Garmin.bg, които ще се свържат с Вас за осъществяване на продажбата по удобен за Вас начин. Попълването на заявката е с цел да се гарантира, че тази преференция ще се ползва от нашата аудитория, а не от случайни хора. Личните данни, които ни предоставяте, ще бъдат използвани единствено за осъществяване на връзка с Вас, като и МТБ-БГ, и Garmin.bg ще се отнасят с необходимото внимание към опазването им и няма да ги споделят с трети лица. В списъка с продукти умишлено сме поставили фокуса върху уреди за колоездене и туризъм, за които се предполага, че биха били най-подходящи за нашите читатели, но ако ви интересува друг продукт на марката, ще Ви съдействаме и за него.

Ще се видим по пътеките... с Garmin на кормилото! ;)


Add this to your website

Коментари

avatar n3tk0
0
 
 
Страхотно, ще ми бъде интересно да прочетя ревю на Fenix 3-ката. Предполагам, заради ценовата си категория, не е включен в списъка. Интересно, колко подобна джаджа е полезна за един турист и планински колоездач.
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 05 Април 2015 10:29 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори