Начало Други За MTB-BG.com Създайте свой собствен календар на mtb-bg.fotobook.bg
Създайте свой собствен календар на mtb-bg.fotobook.bg
Написано от Любомир Ботушаров    Четвъртък, 24 Ноември 2016 07:20    Печат

Наближава 2017 г., време е за календари! Ако искате да направите оригинален подарък за приятел или да поглезите себе си с календар, направен с изображения изцяло по ваш избор, това е възможно чрез услугата на МТБ-БГ, която е достъпна на адрес mtb-bg.fotobook.bg.


Новост за 2017 г. са чудесните шаблони за еднолистни календари в размери 42х30 см (хоризонтален и вертикален, бял или черен, цена 4.90 лв.) и 60х40 см (хоризонтален или вертикален, бял или черен, цена 9.90 лв.). Освен че са по-достъпни като цена, при тези календари има едно друго съществено предимство - достатъчно е да имате само една хубава снимка в достатъчно голям размер, не е нужно да търсите цели 13!

За хора, които искат да се разгърнат и да поръчат повече календари, има и две промоционални предложения! До 4 декември 2016 г. всеки, който поръча 7 бр. календари, ще плати само 5 от тях. А от 5 декември нататък при всяка поръчка за 4 календара ще платите само за 3 бр.

Очаквайте скоро и нашите предложения за готови календари!

Как да си направя собствен календар?

Първо, отивате на адрес mtb-bg.fotobook.bg. Ако се абстрахирате от заглавната страница, която е малко "детска" заради стандартния шаблон, който е показан на нея, чрез една бърза регистрация (може да бъде направена и след създаване на проекта за ваш собствен календар) можете да започнете да творите, да избирате между няколко вида и размера календари (1-листни, 6-листни, 12-листни, пирамида и др.), да качите желаните от вас снимки и да ги подредите в шаблони с изчистен и стилен дизайн. След това запазвате проекта си, създавате поръчка за него и го получавате с наложен платеж на посочен от вас адрес (доставка с куриер за ваша сметка) или в някой от магазините на Photosynthesis (доставката там е безплатна).

За всякакви въпроси относно услугата можете да се обръщате на тел. +359 887 321695, Любомир Ботушаров, или e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.


Всичко е бързо, лесно и удобно и ако дотук всичко звучи не чак толкова уникално, то ето и допълнителната услуга, която ви предлагаме във връзка със създаването на ваш собствен календар: ако желаете да използвате за такъв календар снимки, направени от Любомир Ботушаров (основен автор в MTB-BG.com) и публикувани в статии и/или галерии на сайта, можете да ги получите напълно безплатно в оригинален размер с висока резолюция, какъвто е необходим за създаването на календар в  mtb-bg.fotobook.bg. За целта е необходимо единствено да попълните формуляра долу и да не злоупотребявате с нашето време и труд, т.е. да поръчате снимки, само ако наистина желаете да си отпечатате календар чрез нашата услуга, а не просто за да си ги имате. Ние ще имаме грижата да изровим въпросните снимки дори от архива, да ги обработим и да ви ги изпратим на посочения от вас e-mail адрес, след което остава само да ги разположите на страниците на календара и да се похвалите с него на приятелите си. :)

Услугата за предоставяне на снимки важи само и единствено за физически лица и за създаване на календари в ограничен брой (до 10 бр.). Ако някой търговец, клуб или физическо лице желае да създаде календари с комерсиална цел, използвайки наши снимки, може да се свърже с нас на адрес Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , за да договорим подобно ползване.


Add this to your website

Коментари

avatar 4getcredo
+1
 
 
Имам въпрос. При качване на файлове при еднакви технически параметри на снимките (резолюция, размер, пр.) за някои снимки излиза удивителна (неподходящо качество според системата), а други са си ОК. На какво се дължи това?
avatar admin
+1
 
 
Мисля, че се дължи на някакви грешки в софтуера, така че, ако си сигурен, че големината на изображението е достатъчна, можеш да игнорираш удивителната. А за да си сигурен, можеш да провериш чрез програма за обработка на изображения, т.е. ето това:
"Резолюцията на изображенията, качени в StudioSynthesis, трябва да бъде 150 dpi минимум; 300dpi максимум."
Ще пече, че ако правиш календар 40х30 см, снимките при 150 dpi трябва да покриват този размер, а ако го покриват при 300 dpi, още по-добре.
Като цяло, при направата на мострите стигнах до по-лесния за любители извод, че снимките трябва да са поне 8 мегапиксела, за да станат хубави, детайлни изображения. Това за големите календари. За пирамидките и за по-малки размери от другите, и 4 мегапикселова снимка ще е добре.
avatar overjoyed
0
 
 
Прегладах снимките, които си качил и те са със следните размери -
512 x 384
463 x 309
244 x 162
342 x 228
260 x 158 (в мм при 200dpi, което е подходящо за печат)
Размера на най-големите снимки при календарите е 430 x 255 (мм)
Направих един файл за печат да видя, как ще изглежда и мисля, че качеството е ОК
avatar 4getcredo
0
 
 
Аз вече се възползвах: http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=31&t=166313
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 24 Ноември 2016 10:06 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори