Начало Други За MTB-BG.com Специално предложение за първите, които ще пробват услугата "Платени обяви"
Специално предложение за първите, които ще пробват услугата "Платени обяви"
Написано от Любомир Ботушаров    Събота, 02 Февруари 2013 16:46    Печат

По повод стартирането на услугата "Платени обяви" от 1 февруари 2013 г., решихме да насърчим първите, които ще пожелаят да я ползват, с допълнителни бонуси. Първите 20 заявки, които пристигнат на адрес Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , ще получат едно от следните поощрения, в зависимост от типа на заявката:

  • От 1 до 3 единични обяви - по изключение потребителят ще има право в рамките на двата месеца, в които обявите са активни, да подмени еднократно съдържанието им. Иначе казано, ако продадете продукта си бързо, ще можете да използвате същата обява за продажбата и на друг продукт, което по принцип не е позволено.
  • 5 единични обяви - потребителите, които закупят пакет от 5 единични обяви, ще получат допълнително и безплатно още 2 единични обяви.
  • 10 единични обяви - потребителите, които закупят пакет от 10 единични обяви, ще получат допълнително и безплатно още 3 единични обяви.
  • Сборна/рекламна обява - потребителите, които закупят сборна/рекламна обява, ще получат допълнително и безплатно още 3 единични обяви.

Отново повтарямe, че тези бонуси ще бъдат добавени само към първите 20 заявки! Ако се колебаете дали да пробвате новата услуга, едва ли ще има по-изгоден момент за това.

Подробности за платените обяви можете да прочетете тук: 
http://www.mtb-bg.com/index.php/other/mtb-bg/2035-mtb-bg-130125


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 02 Февруари 2013 16:52 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори