Начало Други За MTB-BG.com Промени в някои секции и рубрики на МТБ-БГ
Промени в някои секции и рубрики на МТБ-БГ
Написано от Любомир Ботушаров    Петък, 11 Януари 2013 00:05    Печат

Зима е, т.е. време за отмятане на изостанали задачи и за работа и промени по сайта - все неща, за които в активните за каране месеци не остава време. Една от първите подобни задачи бе създаването на страницата с интересни истории от форума, а сега идва ред и на втората порция, състояща се в някои дребни промени, които се надяваме, че ще улеснят достъпа до информацията в сайта.

На първо място, по-наблюдателните сигурно са забелязали, че в края на статиите вече има цял ред с бутони за няколко социални мрежи - Facebook, Google+, Twitter и LinkedIn. С тях най-сетне можете да споделяте с вашите приятели статиите, които са ви харесали или развълнували, директно от сайта, и да виждате колко харесвания/споделяния има за съответния материал.

Другите две промени засягат някои рубрики и менюта. Настоящата статия, заедно с още няколко подобни от предишните години, посветени по един или друг начин на MTB-BG.com (сайта и форума), най-често отнасящи се до промени, реорганизации и новости, вече са отделени в отделна рубрика в рамките на секция и меню "Други". По този начин лесно ще можете да откриете информация за промени от предишни години или просто ще можете да проследявате развитието на сайта.

По-важната промяна на рубрики обаче засяга събитията. Както знаете, досега те бяха разделени в две части - събития в България и такива в чужбина. Тези рубрики ще се запазят, но в ролята на архив. Над тях в менюто ще има нова рубрика, която ще се казва просто "Събития 2013". В нея ще е информацията както за български мероприятия, така и за чужди, които ще се проведат в рамките на 2013 г. Догодина ще има нова рубрика "Събития 2014" и т.н., а всички репортажи и материали за събития, по-стари от 2 години, ще бъдат добавяни в архивните рубрики за България и за чужбина. Основната причина за подобна реорганизация е техническа, тъй като огромният брой материали в тези рубрики вече ни създава известни затруднения в администраторския панел. Въпреки това смятаме, че и за повечето читатели така ще е по-лесно, особено като се има предвид, че все повече българи участват в чуждестранни състезания и все повече чужденци карат в нашите.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 11 Януари 2013 01:52 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори