Начало Други Медиен преглед Поредицата на No Brainz за спускането
Поредицата на No Brainz за спускането
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 26 Март 2019 16:16    Печат

Може би си спомняте, че в началото на годината публикувах в настоящата рубрика линк към едно интересно интервю в един не много познат (тогава) уебсайт, а именно No Brainz (за него пък научих покрай трасето над Рельово, което доби известност в края на 2018 г.).

Да си призная, тогава не очаквах, че това интервю ще е част от поредица, която вече придобива доста сериозен мащаб. Нито пък знаех, че аз самият ще стана част от нея. :)


Главният „виновник“ в случая е Станимир Илиев, който не спира да пита интересни събеседници за интересни неща, така че интервютата до момента са седем и предстоят поне още няколко. Затова реших, че е добре да ви ги представя, защото има какво да се прочете в тези разговори. Редът ще е хронологичен - от най-старото към най-новото:

Спускането като страст - Милан Димов, Александър Илиев и Иво Темелков

Спускането като пъзел - Стивиан Гатев и Данаил Ангелов

Спускането като забавление - Станимира Карадочева и Николай Георгиев

Спускането като зрелище - Георги Даскалов и Любомир Ботушаров

Спускането като кауза - Николай Желев и Росен Ранков

Спускането като близост - Виктория Гончева и Георги Гончев

Спускането като полет - Димитър Мазнейков и Олег Милушев

Както казах, предстои в скоро време да излязат още няколко подобни статии, така че хвърляйте по един поглед към https://no-brainz.eu/.

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 26 Март 2019 21:45 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори