Начало Други Медиен преглед БНТ и Туризъм.бг гостуват на DH трасето в Ботевград
БНТ и Туризъм.бг гостуват на DH трасето в Ботевград
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 21 Януари 2019 11:21    Печат


Спускачите в Ботевград тези дни се похвалиха, че БНТ и предаването „Туризъм.бг“ са им отделили ефирно време и са представили тяхното трасе за спускане. Репортажът явно е заснет през есента на 2018 г. и ако ви е интересно, можете да гледате предаването тук:https://www.bnt.bg/bg/a/razkhodka-do-botevgrad-i-etropole

Материалът за колоездачите е точно в началото на предаването, а трасето си е там през цялата година и през 2019 г. дори ще бъде домакин на Националния шампионат в дисциплината спускане (19-21 юли).

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 21 Януари 2019 11:58 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори