Начало Други Медиен преглед No Brainz | Спускането като страст
No Brainz | Спускането като страст
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 13 Януари 2019 10:27    Печат


Към рубриката „Медиен преглед“ прибягвам винаги, когато искам да представя някой интересен материал, публикуван на друго място, без да го копирам директно (защото дори да имам съгласие за препечатване, по-добре е човек да чете от първоизточника). В случая става дума за три интервюта, направени от Станимир Илиев от No Brainz за техния сайт, които за мен лично бяха доста интересни и затова ви ги препоръчвам.

Чрез тях ще се срещнете с трима човека, които са доста различни като занятие и дори като активност в рамките на планинското колоездене, но без съмнение свързани чрез страстта си към него и към това, което правят - Милан Димов (Касапакис), Александър Илиев (CrZ) и Иво Темелков (Velo Boost).

https://no-brainz.eu/mtb-спускането-като-страст/

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 13 Януари 2019 12:54 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори