Начало Други Медиен преглед Медиен преглед: Поддръжка на окачването - какво, защо и колко често?
Медиен преглед: Поддръжка на окачването - какво, защо и колко често?
Написано от Любомир Ботушаров    Сряда, 24 Октомври 2018 08:32    Печат


Наскоро компанията Vorsprung Suspension, която е специализирана в сервизиране и тунинговане на вилки и задни амортисьори, включително и чрез свои собствени комплекти за подобряване на работата на определени модели, публикува в блога към сайта си полезна и интересна статия на тема „Поддръжка на окачването - какво, защо и колко често?“.

Това не е нито първата, нито последната статия на тази тема и си „запазвам правото“ по-нататък да напиша една такава и в МТБ-БГ, но моментът (краят на сезона) е много подходящ за споделяне на подобна информация, така че като начало ви насочвам директно към англоезичната статия - сигурен съм, че повечето читатели няма да имат проблем с разбирането ѝ.

https://vorsprungsuspension.com/blogs/news/when-should-you-service-your-suspension

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 24 Октомври 2018 09:17 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори