Начало Други Медиен преглед Медиен преглед: Cube Acid 240 – електрически велосипед за юноши
Медиен преглед: Cube Acid 240 – електрически велосипед за юноши
Написано от ekolelo.bg    Вторник, 27 Ноември 2018 19:25    Печат

Децата заслужават само най-доброто. Под това мото Cube създадоха свой модел планински електрически велосипед за млади колоездачи. Рамката е пригодена за юноши, а двигателят и компонентите са Bosch. 


Името на новия модел е Cube Acid 240 Hybrid и той е само един от акцентите при иновациите за 2019 година на компанията. Повече за този малък, но силен велосипед можете да научите в ekolelo.bg:
https://www.ekolelo.bg/cube-acid-240-електрически-велосипед-за-юноши/

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 27 Ноември 2018 20:11 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори