Начало Други Медиен преглед Медиен преглед: Нов планински електрически велосипед от Bergstrom с интересна батерия
Медиен преглед: Нов планински електрически велосипед от Bergstrom с интересна батерия
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 13 Ноември 2018 20:06    Печат

Като се има предвид развитието на сегмента за електрически маунтин байкове в Европа (достатъчно е да попитате човек, който скоро е ходил в западноевропейски байкпарк какво се кара все по-масово из Алпите например), не е учудващо, че нови и нови играчи се опитват да навлязат в него и ако някои от тях просто следват тенденциите, други се опитват да пробият с наистина нови неща.


Такъв е случаят с швейцарската марка Bergstrom, чиито най-нов планински е-байк е моделът ATV900. Външно той прилича на много други е-байкове, но в долната тръба се крие една много интересна батерия. Каква точно - можете да разберете от статията в ekolelo.bg:
https://www.ekolelo.bg/нов-планински-електрически-велосипед-от-bergstrom-с-интересна-батерия/

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 13 Ноември 2018 21:17 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори