Начало Други Медиен преглед Медиен преглед: Новости при електрическите велосипеди Giant за 2019 г.
Медиен преглед: Новости при електрическите велосипеди Giant за 2019 г.
Написано от ekolelo.bg    Сряда, 31 Октомври 2018 21:49    Печат


Двигател с нова технология, нови компоненти по управлението и подобрени батерии. Обобщено, това са новостите за сезон 2019 при електрическите велосипеди с двойно окачване на производителя Giant.

Впечатление правят новите модели Trance E+ Pro, Trance SX E+ Pro и Stance E+, създадени специално за каране по груби пътеки извън пътя. За по-запознатите с продуктовата гама на Giant, наименованията на трите споменати модела сигурно звучат познато. Това е така, защото имената и геометриите им са приспособени от техните безмоторни „събратя“.

Повече за новите е-байкове можете да прочетете тук:
https://www.ekolelo.bg/новости-при-електрическите-колелета-giant-за-2019-година/

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 31 Октомври 2018 22:53 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори