Начало Други Медиен преглед Медиен преглед: Новите електрически велосипеди Haibike Flyon впечатляват с визия и изработка
Медиен преглед: Новите електрически велосипеди Haibike Flyon впечатляват с визия и изработка
Написано от Любомир Ботушаров    Сряда, 17 Октомври 2018 21:19    Печат

Германският производител Haibike е един от първите, прегърнал идеята за планинските е-байкове, и тази прозорливост им донесе успех, който те се стремят за затвърждават чрез нови и нови разработки - както чужди, така и свои собствени. Пример за последното е новите прототипи Flyon за 2019 г., които бяха показани по време на Евробайк.


Изваяните с всевъзможни извивки рамки са само част от интересната картинка. Те всъщност приютяват изцяло нова система с мощен електродвигател, нова батерия (напълно интегрирана в долната тръба, разбира се), нов дисплей с множество функции и данни, и дори интегрирани към кормилото и рамката предна и задни светлини.

Ако това кратко встъпление ви е заинтригувало, можете да прочетете подробностите в ekolelo.bg:
https://www.ekolelo.bg/новите-модели-електрически-велосипед-haibike-flyon-впечатляват-с-визия-и-изработка/

Може да прочетете повече и за интегрираните светлини, които са от Trelock:
https://www.ekolelo.bg/trelock-и-haibike-превръщат-нощта-в-ден/

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 17 Октомври 2018 22:15 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори