Начало Други Медиен преглед Медиен преглед: Yamaha с нова серия двигатели за електрически велосипеди и с напълно интегрирана батерия
Медиен преглед: Yamaha с нова серия двигатели за електрически велосипеди и с напълно интегрирана батерия
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 08 Октомври 2018 12:54    Печат

Yamaha е един от водещите производители не само при мотоциклетите, но и при е-байковете. Японската компания бе една от първите, които се включиха в този сегмент и въпреки все по-силната конкуренция в него, се старае да поддържа продуктите си на най-високо ниво. В тази насока са и новините около новата им система за планински е-байкове, която колегите от ekolelo.bg представят с повече подробности.


Водещият компонент в системата, електродвигателят PW TE се отличава с нови за марката екстри като асистиране при бутане и нов, напълно автоматичен режим за подпомагане, при който колоездачът само кара, без да избира режима и параметрите за асистенция от страна на мотора. Друга съществена новост е пълната интеграция на батерията в рамката - нещо, което досега отсъстваше при Yamaha. Налице са и два дисплея - опростен (за тези, които имат нужда само от базова информация) и мултифункционален (който може да се свърже и със смартфон).

Изобщо, новостите не са никак малко и са интересни, така че ви препоръчвам да прочетете и подробната статия по темата тук:
https://www.ekolelo.bg/yamaha-нова-серия-двигатели-и-напълно-интегрирана-батерия/

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 08 Октомври 2018 18:01 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори