Начало Други Медиен преглед Медиен преглед: Нови е-байкове Trek Powerfly в продуктовата гама на компанията за 2019 г.
Медиен преглед: Нови е-байкове Trek Powerfly в продуктовата гама на компанията за 2019 г.
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 02 Октомври 2018 16:05    Печат

Колегите от сайта www.ekolelo.bg не спират да публикуват интересни новини от света на електрическите велосипеди. Ако тази тематика ви е интересна, препоръчвам ви директно да следите първоизточника, но не пречи и аз от време на време да насочвам вниманието ви към един или друг интересен материал, публикуван там.


Така например, ако искате да научите какво ново на електрическия фронт е подготвила американската компания Trek за 2019 г., в ekolelo.bg писаха за тях още през месец юли.

Най-интересно при новите Trek-ове е интегрирането на батерията в долната тръба, при което тя се вади отстрани, а не отдолу или отгоре. Друга новост е линията Trek Powerfly Sports, която включва нещо средно между планински и градски велосипеди.

Повече подробности по темата можете да научите от тази статия:
https://www.ekolelo.bg/нови-модели-електрически-велосипеди-trek-powerfly-за-2019-та-година/

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 02 Октомври 2018 17:04 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори