Начало Други Медиен преглед Бо Дудек разказва за Engadin Bike Giro
Бо Дудек разказва за Engadin Bike Giro
Написано от Любомир Ботушаров    Петък, 07 Септември 2018 08:05    Печат

Спомняте ли си разказа на Бо Дудек от 2017 г. за румънското състезание Carpathian MTB Epic? Ако ви е харесал, сега Бо има в блога си ново интересно четиво за вас.


Този път действието се развива в Швейцария и то в един от най-известните и луксозни зимни курорти - Сейнт Мориц. Не само зимен обаче... по склоновете около него изобилства и от летни пътеки, а Бо ни ги представя през погледа на участник в един тридневен МТБ маратон, който може би ще заинтригува и други колоездачи в България.

http://www.bodudek.com/reviews/engadin-bike-giro-an-alpine-mtb-stage-race/?utm_source=mtb-bg

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 07 Септември 2018 19:33 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори