Начало Други Медиен преглед Медиен преглед: Електрическите модели на Husqvarna за 2018 г.
Медиен преглед: Електрическите модели на Husqvarna за 2018 г.
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 27 Февруари 2018 09:59    Печат


Husqvarna са доста силни в мото-индустрията, което означава, че и велосипедите им ще бъдат интересни. Тези с двойно окачване носят името Cross Mountain и са с колела 27.5+, а твърдаците се наричан Lightcross и се предлагат във варианти с 27.5/27.5+ и 29-цолови колела. Повече подробности за линията им от е-байкове можете да прочетете в статията на ekolelo.bg.

Електрическите модели на Husqvarna за 2018-та година – удоволствие в градски и горски условия

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 27 Февруари 2018 10:22 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори