Начало Други Медиен преглед Медиен преглед: Scott E-Genius 2018 – оборудван с Shimano Steps, вместо Bosch
Медиен преглед: Scott E-Genius 2018 – оборудван с Shimano Steps, вместо Bosch
Написано от Любомир Ботушаров    Четвъртък, 07 Септември 2017 13:13    Печат


Малко след като представиха модела Genius за 2018 година, Scott показаха и електрическата версия E-Genius. Тъкмо за нея можете да прочетете повече подробности в статията на ekolelo.bg. Най-съществената новост е, че новото поколение на модела преминава към задвижване Shimano STEPS E8000, вместо използваната досега система на Bosch. Повече ще научите тук:

https://www.ekolelo.bg/ebike-новини-ebike-scott-e-genius-2018-оборудван-с-shimano-steps-вместо-bosch/

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 07 Септември 2017 18:07 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори