Начало Други Медиен преглед Медиен преглед: Новости при електрическите задвижвания Bosch за 2018 г.
Медиен преглед: Новости при електрическите задвижвания Bosch за 2018 г.
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 19 Септември 2017 10:08    Печат

Дори да не харесвате електрическите велосипеди, не е лошо да следите новостите при тях. Току виж след още някоя година се обърнете и видите, че значителна част от хората около вас карат такива. Да, в България това вероятно ще се случи в последния възможен момент, но на много места в Европа вече е факт...


Както и да е, мисълта ни е, че когато един от лидерите на пазара за електрическо задвижване на велосипеди - германският гигант Bosch - реши да обяви част от новите си продукти за 2018 г., си струва да им хвърлите едно око. За целта ви насочваме към две статии в българския сайт за е-байкове ekolelo.bg, където са разгледани най-важните новости от тази марка за следващия сезон:

https://www.ekolelo.bg/ebike-новини-bosch-ще-ъпдейтва-своите-системи-за-електрически-планински-велосипеди/

https://www.ekolelo.bg/ebike-новини-нови-продукти-от-bosch-за-електрически-велосипеди-през-2018-година/

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 19 Септември 2017 15:40 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори