Начало Други Медиен преглед Медиен преглед: Най-добрите електрически планински велосипеди според ElektroRad
Медиен преглед: Най-добрите електрически планински велосипеди според ElektroRad
Написано от Любомир Ботушаров    Сряда, 23 Август 2017 17:39    Печат


Електрическите планински велосипеди в Европа стават все повече. Респективно, увеличава се и информацията за тях - новини, тестове и т.н. Нашите приятели от ekolelo.bg са получили разрешение от германското списание ElektroRad да представят на български резултатите от сравнителен тест на 12 модела планински е-байкове за 2017 г. Вижте кои са участниците и победителите в теста и с какво са впечатлили журито.

https://www.ekolelo.bg/ebike-новини-най-добрите-електрически-велосипеди-според-elektrorad/

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 23 Август 2017 17:57 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори