Начало Други Медиен преглед Медиен преглед: Уникалният Nicolai EBOXX-3 модел 2017
Медиен преглед: Уникалният Nicolai EBOXX-3 модел 2017
Написано от Любомир Ботушаров    Четвъртък, 17 Август 2017 11:22    Печат

Може би вече сте посещавали българския сайт https://www.ekolelo.bg/, който е специализиран за електрически велосипеди. Съвместно с техния екип преди време създадохме и статията с основна информация за електрическите маунтин байкове. Сега продължаваме това сътрудничество, като ще публикуваме от време на време връзки към интересни новини в техния сайт, посветени на планинските е-байкове. По този начин всеки, който се интересува от темата, ще може да научава по нещо ново и любопитно, за което ние трудно бихме намерили време да пишем/отразим.


Първата подобна препратка, с която започваме, е за един от новите е-байкове на култовата германска марка Nicolai. Този бутиков производител винаги е бил на вълната на иновациите, смелите експерименти и разчупването на шаблоните. Пример за това е и моделът EBOXX-3:

https://www.ekolelo.bg/ebike-новини-планински-електрически-велосипед-nicolai-eboxx-3/

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 17 Август 2017 12:01 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори