Начало Други Медиен преглед Медиен преглед: Pulse RS1 в World Of MTB
Медиен преглед: Pulse RS1 в World Of MTB
Написано от Любомир Ботушаров    Събота, 04 Февруари 2017 01:16    Печат


Тези дни Pulse Cycles се похвалиха, че техният ендуро велосипед RS1 е включен в специализираното издание Best Of Bike 2017 на германското списание World Of MTB.

Това издание представлява своеобразен преглед на интересни и препоръчани за покупка велосипеди, които присъстват там със снимка и кратко описание.


Засега можем да ви покажем само как изглежда страницата с българския байк, а повече подробности очаквайте на адрес: https://worldofmtb.de/material/best-of/bike/.

Реклама


Снимки: World Of MTBAdd this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 04 Февруари 2017 17:58 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори