Начало Други Медиен преглед Gravitamin се завърна в българското медийно пространство
Gravitamin се завърна в българското медийно пространство
Написано от Любомир Ботушаров    Сряда, 06 Януари 2016 15:06    Печат

За всички, които се познават малко по-отблизо с Георги Кръстев - създател и основен автор в онлайн изданието Gravitamin - тази новина ще е далеч от коледните чудеса и по-скоро ще е нещо очаквано. За широката аудитория обаче може да се окаже изненадващо, че се появява нова медия и дори още по-изненадващо, че тя всъщност е продължение на предишен опит в тази насока.


За да направим нещата кратки, кликнете на този адрес и разгледайте сами: http://gravitamin.com/

Иначе, за протокола и за любознателните ще спомена, че Жоро създаде сайта Gravitamin преди няколко години, но след силното начало настъпи известен период на затишие. Подобни начинания обаче винаги глождят създателите си и ето, че това доведе в крайна сметка до възстановяване на тази медия.

За момента са качени само няколко статии, но първо, те са интересни (не мога да не препоръчам с две ръце интервюто с един от най-редовните ми приятели за каране, Щуров), и второ, сигурен съм, че тепърва ще бъдат добавяни и други подобни. Не се наемам аз да давам определения за една или друга медия, но само ще поясня (което можете да прочетете и в самия Gravitamin), че този сайт ще се фокусира не толкова върху злободневната, бърза, свръх-актуална информация, а повече върху преживяването, ценностите, най-важните неща. И доколкото това поприще със сигурност е от най-трудните, пожелавам на Георги Кръстев и на хората, които евентуално ще му помагат, успех!


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 06 Януари 2016 15:58 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори