Начало Други Медиен преглед Зимният брой на сп. 360 с обширен материал за проблемите в планинското колоездене
Зимният брой на сп. 360 с обширен материал за проблемите в планинското колоездене
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 14 Декември 2015 21:49    Печат


На пазара вече е зимният брой на сп. 360, но причината да ви го препоръчам не е това, че сред читателите ни има доста любители на снежните спортове. В това издание ще намерите също и обширен материал на Георги Даскалов от Bikeporn, посветен на проблемите около планинското колоездене като спорт. Това ще рече, разбира се, сагата около Българския колоездачен съюз, но не само. Ще рече също и поглед към изминалия сезон с постиженията и положителното от спортната сцена, както и очакванията за 2016 г.

За да добиете частична представа за това какво ще намерите в списанието, можете да прочетете тези три статии, играещи ролята на анонс:

ОП, ОП!

На мускули и ентусиазъм

Хората без спирачки

Търсете го в спортните магазини, книжарници, големите търговски центрове, разпространителската мрежа в цялата страна и всички обекти на ОМV, Lukoil, Eco и Shell, както и по репове и супермаркети в България. Или просто се абонирайте, толкова е лесно.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 14 Декември 2015 22:11 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори